Over mij

Pasfoto

Mijn naam is Folkert van Es en ik ben vanaf september 2016 gestart met mijn eigen bedrijf Studiebegeleiding de Hilver. Ik ben 25 jaar geleden begonnen als gymleraar op verschillende scholen. Gym vond ik een heel leuk vak, maar ik wilde meer en toen ben ik de pabo gaan doen. In 2000 ben ik afgestudeerd aan de Pabo Groenewoud in Nijmegen. Na een aantal jaren in het basisonderwijs les te hebben gegeven, wilde ik weer wat nieuws en toen ben ik Wiskunde 2e graads gaan studeren bij Windesheim in Zwolle. Ik heb altijd interesse gehad in de individuele leerling en de verschillende onderwijsbehoeftes die deze leerlingen hebben. Zodoende heb ik in 2015 de studie master SEN afgerond (zorgcoördinator, rekenspecialist).

Op het ogenblik werk ik naast mijn eigen bedrijf bij het ROC midden Nederland als docent rekenen. Daarnaast val ik regelmatig in op basisscholen als groepsleerkracht.
Ik heb dus veel ervaring met lesgeven en het begeleiden van leerlingen/studenten. Als docent zie ik veel leerlingen die wel wat extra aandacht kunnen gebruiken. In het onderwijs is daar lang niet voldoende tijd voor. Ik kan bij Studiebegeleiding de Hilver mijn kennis en vaardigheden inzetten om leerlingen en studenten de aandacht te geven die nodig is. Ik begeleid persoonlijk de leerlingen en maak geen gebruik van studenten of andere docenten. Persoonlijk contact vind ik namelijk het leukst.

Reageren is niet mogelijk